Saturday, October 10, 2009

Las aga tõstavad hinda sest siis saab tasuta elektrit...

Lätis tõuseb elektri hind ligi 40%Uuendatud!

Katre Pilvinski
katre.pilvinskiatchararipaev.ee 01.04.2008 15:34
Tänasest tõuseb Lätis elektri hind märkimisväärselt, elektri tariifid tõusevad 37 protsendi jagu, kuid gaasi suurtarbijad peavad maksma 20 protsenti enam.
Samal teemal aripaev.eeEestist kallim elektri hind Lätis on lühiajaline
Eesti Energia plaanib elektrihinda korrigeerida edaspidi kord aastas


Tänasest tõuseb Lätis elektri hind ligi 40 protsenti, kuid gaasi suurtarbijad peavad maksma 20 protsenti enam, vahendas BBN. See ei tõuka ainult inflatsiooni tagant, vaid ähvardab tõsiselt ka Läti tootjaid.

Läti majandusministeeriumi sõnul tõstab elektrihinda kõrge inflatsioon, mis on tõusnud veel 0,7%. Majandusminister Kaspars Gerhardsi sõnul püsib inflatsioon käesoleval aastal stabiilselt 12-13% piiril, vahendas kohalik ajaleht Biznes & Baltija.
„Elektrihinna tõus on sellesse arvu juba sisse arvestatud, seetõttu pole alust rääkida prognoositud inflatsiooni hüppest,“ selgitas minister.

Läti ettevõtted ministri arvamust aga ei jaga. „Peale 37,6% hinnatõusu elab Läti üle nii kaupade kui ka teenuste terava hinnatõusu,“ on automüügiga tegelev ärimees Janis Riekštins veendunud.

Huvitav, mis KWh ka maksta võiks...


hind 02.04.08 08:17
on 1,5 kr/kWh


TASUTA ELEKTER 11.10.09 04:07
Prantsusmaal peale Euroga ühinemist inflatsioon kasvas 40%...Nii,et sama värk juhtub ka eestis ja elektri hind kasvab 40%...Aga kes soovib see saab TASUTA ELEKTRIT...
elektritsaabtasuta.blogspot.com

No comments: