Saturday, October 17, 2009

Eesti Energia: aitame koondatutel tööd leida

Eesti Energia: aitame koondatutel tööd leida 16.10.2009 16:26
Eesti Energia juhid lubasid tänasel kohtumisel energeetikute ametiühingutega otsida koos võimalusi, et aidata Narva Elektrijaamades koondatavatel põhitegevusi toetavate üksuste töötajatel leida kergemini tööd teistes selle piirkonna ettevõtetes.

Ühtlasi plaanib Eesti Energia viia läbi lisaanalüüse tugiteenistuste tänase efektiivsuse hindamiseks.
Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive kinnitas ametiühingutele, et ettevõttel puuduvad laiaulatuslikud koondamisplaanid Ida-Virumaal ning lisas, et igasuguste ettevõtte tööhõivet puudutavate küsimuste ettevalmistamisel kaasab juhatus ametiühinguid.

Liive sõnul peab Eesti Energia oma tootmistegevuses pidevalt oma tegevust efektiivistama, et olla konkurentsivõimeline ning tagada kindel ja kohalik energiatootmine, kuid nende tegevuste laiem eesmärk on tagada töökohtade säilimine ja konkurentsivõime, mitte koondamine.

Liive lisas, et kui Eesti Energial tekib tulevikus täiendavaid väiksemamahulisi koondamisplaane, annab ettevõte sellest ka teada ning arutab läbi ametiühingutega.

«Kohtumine möödus töises ja konstruktiivses meeleolus ning olen seda meelt, et selliseid arutelusid võiks olla tihemini,» lausus Liive.

Pooled leppisid kokku mitmes protseduuris, mis võimaldab ametiühinguid paremini ja varem kaasata oluliste personaliteemade arutellu.



Toimetas: Urho Meister
hülgejutt:Kui valetatakse klientidele, siis miks peaks töötajatega aus olema?

Lähiajast meenub suurtest abistajatest veel RMK...

No comments: